Pakkausratkaisut

Vastuullisempi take away

Take away -myynti on voimakkaassa kasvussa ja siihen kohdistetut odotukset ovat muuttuneet.

Ravintoloiden ja cateringin on vastattava tähän muutokseen. Kuluttajat ovat yhä ympäristötietoisempia ja odottavat HoReCa- toimijoilta vastuullisuutta.   

Pakkauksella on tärkeä rooli: esteettinen, tuoteturvallinen ja kiertotalouden periaatteiden mukaisesti toteutettu pakkaus viestii yrityksesi vastuullisuudesta ja arvoista.

» Smart Set mukana Kasarmintorin kesässä 2021 

Laadukkaat ja ekologiset pakkaukset take away ja food service tarpeisiisi.

Innovatiivinen Smart Set Signature-pakkaussarjamme on toteutettu vastuullisesti ja kiertotalouden periaatteiden mukaisesti. Ekologiset, EU-lainsäädännön mukaiset pakkauksemme tukevat yrityksesi vastuullista liiketoimintaa.  

Smart Set Ecological Packaging Services

HoReca -pakkauksen uudet ulottuvuudet

Asiantuntemuksemme kattaa take away-pakkausten elinkaaren  tarvekartoituksesta suunnitteluun, materiaalivalintaan, hankintaan, käyttöön ja kierrätykseen. Seuraamme markkinoiden muutoksia ja verkostomme kattavat alan keskeiset toimijat. 

Kehitämme pakkaukset yrityksesi oman ruokatuotteen vaatimusten mukaisesti ja ainutlaatuisen asiakaskokemuksen tukemiseksi. Räätälöimme yrityksellesi toimivat avaimet käteen -pakkausratkaisut, oli kyse sitten ravintolasta, cateringista tai suuremmasta HoReCa-alan toimijasta niin Suomessa kuin koko Euroopan alueella. 

 Smart Set Signature -sarjan lisäksi suunnittelemme lisäksi yrityksellesi personoituja pakkausratkaisuja. 
Suunnittelemme ja toteutamme pakkauksiisi tarpeen mukaan myös pakkauksen älyratkaisuja.

Osaamisemme on käytettävissäsi. 

Smart Set Oy

y- tunnus 3190142-6
Kotipaikka Helsinki
info@smartset.fi

Scroll to Top