Asiantuntijat apunasi

Syvä ymmärrys ja osaaminen kolmesta erilaisesta toimintaympäristöstä

Ymmärrys ja osaaminen erilaisista toimintaympäristöistä

Smart Set on vuonna 2021 perustettu yritys. Olemme erikoistuneet take way – ja food service ruoan pakkaamisen suunnitteluun, innovointiin, visuaalisen ilmeeseen ja brändirakentamiseen.

Yhdistämme HoReCa -liiketoiminnan ja pakkaustoimialan asiantuntemuksen, mahdollistaen HoReCa-liiketoiminnan nopean reagoimisen muuttuvaan kuluttajakäyttäytymiseen, ottaen huomioon kuluttajien tarpeen toimia kestävällä tavalla.

Autamme asiakkaitamme kehittämään uusia liiketoimintamalleja, tukemaan menestyksekästä yritystoimintaa ja kansainvälistymistä.

Essi Koivulahti, Partner, CEO

Ravintolaliiketoiminnan kehittäjä ja uusien liiketoimintamallien luoja. Kokemusta markkinoiden tunnistamisesta sekä tuote- ja palvelutarjonnan innovoimisesta ja eriyttämisestä. Kokemusta ravintolaliiketoiminnasta ja tapahtumatuotannosta sekä ymmärrys Horeca-alan trendeistä.
Myynti ja markkinointi
+358 40 763 8979
essi.koivulahti@smartset.fi

Leena Kauppi, Partner, Head of Development

Pakkausraaka-aineiden, pakkausratkaisujen, kestävän kehityksen ja kiertotalouden kokenut asiantuntija. Asiantuntemus kattaa pakkauksen koko arvoketjun.
Laaja kansainvälinen kokemus pakkausraaka-aine- ja pakkausliiketoiminnan johtamisesta.
Kehitysprojektit ja hankinta
+358 50 368 4004
leena.kauppi@smartset.fi

Heidi Valkamo, Head of Project, and Service design

Pakkaustuotannon ja pakkauspainotekniikan asiantuntija. Pilvipalveluiden kehittäjä ja palvelumuotoilija.
Laaja kansainvälinen kokemus graafisesta teollisuudesta ja brändien uudistamisesta.
Asiakasprojektien johtaminen ja palvelumuotoilu
+358 50 427 7614
heidi.valkamo@smartset.fi

Visio

Yhdistämme HoReCa -liiketoiminnan ja pakkaustoimialan mahdollistaen siten HoReCa-liiketoiminnan nopean reagoimisen muuttuvaan kuluttajakäyttäytymiseen, ottaen huomioon kuluttajien tarpeen toimia kestävällä tavalla.

Missio

Tarjoamme parhaat, kestävän kehityksen periaatteiden mukaiset pakkausratkaisut HoReCa – liiketoiminnan ruokatuotteiden take away- ja food service -palveluille.

Arvot

Vastuullisuus ja läpinäkyvyys ovat toimintamme keskiössä. Edistämme innovatiivisesti HoReCa-liiketoimintaa, kestävää kehitystä ja kiertotaloutta.