Smart Set mukana messuilla

Smart Set oli mukana Gastro messuilla Helsingissä toukokuussa 2022. Gastro messut ovat ravintola-alan suurin kotimainen messutapahtuma.
Smart Set oli messuilla, kertomassa uusimmista pakkausinnovaatioista ja kertomassa miten autamme asiakkaitamme rakentamaan elämyksellistä ja mieliinpainuvaa asiakaskokemusta yksilöllisten ja vastuullisten pakkausten avulla. Pakkausten, jotka ovat uusimpien vaatimusten, lainsäädännön ja kestävän kehityksen mukaisia – sekä huomioivat yksilölliset ruokatuotteiden pakkaustarpeet.

Autamme asiakkaitamme rakentamaan elämyksellistä ja mieliinpainuvaa asiakaskokemusta yksilöllisten ja vastuullisten pakkausten avulla. Pakkausten, jotka ovat uusimpien vaatimusten, lainsäädännön ja kestävän kehityksen mukaisia – sekä huomioivat yksilölliset ruokatuotteiden pakkaustarpeet.
Hyvin toimiva pakkaus, joka take away -ruokatoimituksissa luo konkreettisen asiakaskokemuksen, vahvistaa brändin arvoa. Aterian hyvä pakkaus on tinkimättömän toimiva ratkaisu, jonka avulla brändisi kulkee jokaiseen ruokapöytään. Parhaimmillaan se on elämys, joka viimeistelee täydellisen asiakaskokemuksen ja jää lähtemättömänä mieleen. Take away -pakkaus on käyntikortti, joka toimii brändisi sanansaattajana.

Jätä yhteystietosi, niin otamme yhteyttä ja mietitään yhdessä, miten pakkausasiantuntijamme voisivat auttaa sinua brändisi vahvistamisessa ja liiketoimintasi kehittämisessä.

Jaa:

"

Smart Set mukana messuilla

"

Facebook
LinkedIn