Vastuullisuus ja kiertotalous

lohikeitto

Yhdistämme HoReCa -liiketoiminnan ja pakkaustoimialan tarjoamalla toimivia, ekologisia ja  innovatiivisia pakkausratkaisuja ja palveluita HoReCa-liiketoiminnan koko arvoketjulle. Kiertotalouden  periaatteiden mukaisesti toteutetut pakkausratkaisumme ovat EU- lainsäädännön mukaisia. 

Hyödynnämme pakkauksissamme sertifioituja  pakkausraaka-aineiden ja  tuottajien sekä  eurooppalaisten pakkausten valmistajien ja logistiikkatoimijoiden verkostoa. 

Take away -pakkausten kirjo on laaja ja vastuullisilta kuulostavat pakkaukset saattavat olla sitä vain osittain.

Kaikki Smart Set Signature -pakkauratkaisumme ja niissä käytetyt raaka-aineet täyttävät kansallisen lainsäädännön ja SUP-direktiivin vaatimukset. Pakkaukset ovat vastuullisesti tuotettuja, ekologisia ja kierrätettäviä.  

Oikean take away -pakkauksen valinta kullekin ruokatuotteelle parantaa niiden säilyvyyttä ja auttaa vähentämään ruokahävikkiä.

Missio

Yhdistämme HoReCa -liiketoiminnan ja pakkaustoimialan mahdollistaen  siten  HoReCa-liiketoiminnan  nopean reagoimisen muuttuvaan kuluttajakäyttäytymiseen, ottaen huomioon kuluttajien tarpeen toimia kestävällä tavalla. 

Visio

Tarjoamme parhaat, kestävän kehityksen periaatteiden mukaiset pakkausratkaisut HoReCa – liiketoiminnan  ruokatuotteiden take away-  ja food service -palveluille.  

Arvot

Vastuullisuus on toimintamme keskiössä. Edistämme innovatiivisesti HoReCa-liiketoimintaa, kestävää kehitystä ja kiertotaloutta. 

Smart Set Oy

y- tunnus 3190142-6
Kotipaikka Helsinki
info@smartset.fi

Scroll to Top